0

KAZENSKO PRAVO

94,99 

paket ZASLIŠANJE za vse roke

Nadgradi na paket, ki vsebuje gradiva za vsa področja prava, za vse roke in si zagotovi uspeh.

498,99€

Priprava na PDI je zahtevna in stresna. Zakaj bi izgubljal dragocen čas za zbiranje vprašanj za svojega izpraševalca? Nato pa še z odgovarjanjem nanje? Še težje bo to storiti, če ti izpraševalca zamenjajo jutro pred izpitom (sicer redko, vendar se zgodi).

Ta čas in energijo raje nameni študiju relevantnega gradiva ter ponavljanju odgovorov.

Če za tvojega izpraševalca vprašanj še ni, izberi relevantno zbirko najpogostejših vprašanj.

Če kasneje potrebuješ nadomestno gradivo zaradi menjave izpraševalca, izberi paket Sprememba komisije.

Do opravljenega izpita v 3 korakih

1. Izberi svoje izpraševalce

Redno zbiramo in posodabljamo vprašanja aktualnih izpraševalcev. Ekipa pravnikov ažurira odgovore glede na trenutno zakonodajo.

2. Prenesi in preuči gradivo

Dobiš vprašanja, ki jih tvoj izpraševalec najpogosteje zastavlja. Tvoja naloga je, da to zbirko vprašanj z razumevanjem preučiš. Pomagali ti bodo praktični napotki.

3. Uspešno opravi PDI

Tvoja pot do opravljenega PDI je veliko bolj sigurna in manj stresna, na izpitu pa boš bolj samozavesten. Srečno!

Zakaj gradivo 123PDI?

  Učenje brez gradiva
Učenje po vprašanjih, ki jih zastavlja TVOJ izpraševalec
DODELANI odgovori, pripravljeni s strani uveljavljenih pravnikov
Učenje brez stresa in s sigurnostjo
HITRA pridobitev novega gradiva v primeru menjave izpraševalca
Prihraniš lahko veliko časa, ki ga nameniš ponavljanju RELEVANTNE snovi

Pogosta vprašanja

Gradivo vsebuje vsa vprašanja s PDI foruma in vprašanja, ki so nam jih sporočili kandidati, do datuma, ki ga najdeš pod opisom vsakega gradiva. Na ta datum so bili pripravljeni tudi odgovori, ki upoštevajo tedanje stanje zakonodaje.

Redkeje se zahteva, da poglobljeno odgovarjaš na eno vprašanje. Izpraševalci načeloma zahtevajo jasne in kratke odgovore. Za podajo širokih odgovorov niti ni dovolj časa, saj vsak izpraševalec zastavi med 10 in 20 vprašanj. Redkeje se zahteva, da kandidat poglobljeno odgovarja na eno vprašanje. Ker tudi ni nujno, da se bo izpraševalec striktno držal starih vprašanj, mora biti gradivo obsežnejše od enega stavka na vsako vprašanje. Na ta način tudi razumeš odgovor oz. miselno pot do odgovora, pridobiš širši vpogled v tematiko in na izpitu izpadeš bolj suveren 😉.

Seznam izpraševalcev se neprestano posodablja. Če v spletni trgovini ne najdeš svojega izpraševalca, nam piši na info@123pdi.si.

Gradivo imamo sicer pripravljeno za večino izpraševalcev. Če za določenega izpraševalca na PDI forumu vprašanj še ni oz. jih je zelo malo, pošljemo relevantno zbirko najpogostejših vprašanj (kazenskacivilna, gospodarska, delovna in ustavna). Po izkušnjah dosedanjih kandidatov jim je zelo dobro pomagala pri pripravi na izpit.

Če ti komisija še ni dodeljena, svetujemo nakup paketa najpogostejših vprašanj.

Če ti je komisija že dodeljena, svetujemo nakup paketa zaslišanje.

Če gre za novega izpraševalca, za katerega še ni vprašanj, prejmeš zbirko najpogostejših vprašanj za tisto področje. Tudi če si to zbirko že kupil, svetujemo, da vseeno kupiš paket zaslišanje, saj lahko pride do menjave komisije in ti je kasneje dodeljen izpraševalec, za katerega pa so dostopna vprašanja. Če kupiš posamično gradivo za npr. dve področji potem nisi upravičen do menjave za tretje področje; moral bi kupiti novo posamično gradivo.

Če gradivo kupiš s kreditno kartico, se ti takoj po zaključku nakupa prikaže povezava, preko katere si lahko preneseš gradivo. Povezavo prejmeš tudi v e-mailu, ki se ti samodejno pošlje ob zaključku nakupa. Povezava se izteče v roku 2 dni.

V primeru nakupa z nakazilom na TRR povezavo za prenos gradiva prejmeš po e-mailu takoj, ko nam na info@123pdi.si posreduješ bančno potrdilo o plačilu. Če potrdila ne pošlješ, prejmeš povezavo za prenos takoj, ko ugotovimo, da so sredstva prispela na naš bančni račun.

Izberi možnost Menjava gradiva – SPREMEMBA KOMISIJE, kjer še enkrat izbereš dodeljene izpraševalce in ti ponovno pošljemo gradivo. Kot dokazilo o spremembi komisije lahko priložiš odločbo, s katero ti je imenovana komisija.

V primeru menjave člana komisije v skladu s četrtim odstavkom 19. člena ZPDI (tj. menjava znotraj istega roka) izbereš možnost Menjava gradiva – SPREMEMBA KOMISIJE, nakar ti na e-mail brezplačno posredujemo gradivo za novega izpraševalca. To ugodnost imajo tako kupci osnovnega gradiva kot kupci gradiva za vse roke.

Če pa pride do menjave komisije zato, ker opravljaš nov rok (drugi ali tretji), lahko menjavo gradiva brezplačno opravijo samo kupci gradiva za vse roke. Če si kupil osnovno gradivo, moraš za nov rok kupiti novo gradivo.

V dokazilu o spremembi komisije mora biti vidno:

  • tvoje ime ali tvoj e-mail

  • ime novega člana komisije

Screenshot e-maila ministrstva o menjavi, v katerem je pri prejemniku navedeno zgolj “jaz” (brez tvojega imena ali e-maila), torej ne zadošča.

Izdelke lahko plačaš preko s kreditno kartico ali z nakazilom na TRR.

Da bi gradivo ohranjali čim bolj ažurno za prihodnje kandidate, te lepo prosimo, da si po ustnem izpitu vzameš čas in na 123PDI forumu objaviš vprašanja, ki ti jih bodo zastavili izpraševalci in ki jih v 123pdi Gradivu morda ni bilo.

Če ti je lažje, nam lahko vprašanja in vtise o izpraševalcih pošlješ na info@123pdi.si.

Piši nam na info@123pdi.si.